السبت، 28 أكتوبر 2017

جوانح الدجاج المقرمشة مقدمة من الشيف صابرين فريد

اسم الوصفه  جوانح الدجاج كرسبي
مقدمه من الشيف صابرين فريد
مده الطهي :10
مده التحضير :10
المقادير :
جوانح دجاج
معلقه كاتشب معلقه مسترده
 معلقه لبن بودر معلقه صلصه طماطم
 معلقه صغيره كركم
 بيضه معلقه ملح صغيره فلفل اسود
جوز الطيب بصل بودر ثوم بودر
 معلقتين دقيق نصف كوب ماء
الطريقه :
 يوضع في اناء لبن بيض دقيق مستارده صلصه طماطم  كاتشب كركم باقي المكونات ويضرب بالمضرب السلك جيدا ويوضع الدجاج يتبل  لمده ساعتين  ثم في الدقيق القلي هاتي دقيق كركم مرقه دجاج ملح فلفل عشان نقلي الدجاج والف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013