الجمعة، 20 أكتوبر 2017

طريقة عمل طاجن بأميه باللحمه مع الشيف نرمين الشرقاوى !



طريقةعمل طاجن بأميه باللحمه
 المقادير
نصف كيلو لحمه مسلوق نصف كيلو بأميه بصلة مقطعه صغير 2 حبه طماطم مقطعه صغير 1كوب عصير طماطم 5فص ثوم مفروم 1ملعقه فلفل اسود صغيره 1ملعقه كزبره صغيره ملح سمنه بلدي الطريقه... نحط ملعقتين كبيره سمنه ع النار وننزل البصل نقلب فيهم حوالي 5 دقايق وبعدين ننزل الباميه ونقلب وننزل الثوم والتوابل والطماطم وبعدين نضيف كوب عصير الطماطم وننزل اللحمه ف الطاجن وننزل الباميه ونحط شرايح طماطم ع الوجه ورشه فلفل اسود ولو حابها حراقه حطي قرن فلفل أخضر تدخل الفرن حوالي 20دقيقه حسب الفرن وبعدين حطيها تحت الشوايه تاخد لون وبالهناء تقدم مع أرز بالشعريه


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013