الخميس، 2 نوفمبر 2017

جاتوة شاتوة بجيلى الليمون والنعناع مقدمة من الشيف ام محمد الامين

جاتوه شاتوه بجيلي الليمون والنعناع
مقدم من مطبخ ام محمد الأمين
مده التحضير 10دقائق
مده الطهي من20ال25دقيقه
المقادير
 3بيضات
 كوب سكر
نص كوب لبن
 كوب زيت
 2علبه زبادي
2باكو جيلي الليمون والنعناع ومتوفر في اي سوبر ماركت زى هايبر
2كوب دقيق
 واحد كيك شيف
فانيلا
رشه ملح
الطريقه نضع في الخلاط  السكر واللبن ساخن واضربهم جيدا ثم اضع الجيلي  واضرب جيدا جدا الي ان الحبيبات تختفي اضع الزيت  وانا بضرب هيتكون عندي صوص لونه منتهه الروعه اشيل منه كوب واضعه في التلاجه واضع علي الباقي الا في الخلاط البيض والفانيلا واضرب جيد جدا واضع الزبادي واضرب وفي بوله اكون مجهزه الدقيق والبودر ورشه الملح واضع الخيط عليهم واقلب جيدا  اضعهم في صنيه مدهونه بالسمنه والدقيق وادخلها فرن متوسط 180درجه ولماتخرج اتركها تبرد تماما واضع عليها كوب الصوص الا في الثلاجة  وازينها كيف مااحب والف هنا علي قلوبكم يارب
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013