باتيه بالجبنه على شكل ورده
العجينه العشر دقاءق
مده التحضير والتخمير ربع ساعه
مده الطهى ربع ساعه
الحشو اى نوع جبنه
المكونات والطريقه
مرحله اولى
كوبين دقيق
كوبين ماء دافى
ملعقه ونصف خميره
نصف كوب لبن بودره
ونقلبهم كويس ونغطيهم واتركهم عشر دقاءق
مرحله ثانيه
اضيف ٣كوب من الدقيق
نصف كوب زيت زيتون
رشه ملح
لدهان الوجه بيضه وملعقتبن حليب عادى ورشه نسكافيه او بن
اعجن المقادير كويس جدا لمده عشر دقاءق واشتغلى على طول
نفرد العجين على الرخامه واقطع زى القطايف واحشى واقفليها كويس بالايد ثم بالشوكه وارسها بالصينيه على شكل داءره
ادهن الوجه بالبيض وعلى الفرن اول ما تخرج ارش مياه واغطيها وبالهنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
العجينه العشر دقاءق
مده التحضير والتخمير ربع ساعه
مده الطهى ربع ساعه
الحشو اى نوع جبنه
المكونات والطريقه
مرحله اولى
كوبين دقيق
كوبين ماء دافى
ملعقه ونصف خميره
نصف كوب لبن بودره
ونقلبهم كويس ونغطيهم واتركهم عشر دقاءق
مرحله ثانيه
اضيف ٣كوب من الدقيق
نصف كوب زيت زيتون
رشه ملح
لدهان الوجه بيضه وملعقتبن حليب عادى ورشه نسكافيه او بن
اعجن المقادير كويس جدا لمده عشر دقاءق واشتغلى على طول
نفرد العجين على الرخامه واقطع زى القطايف واحشى واقفليها كويس بالايد ثم بالشوكه وارسها بالصينيه على شكل داءره
ادهن الوجه بالبيض وعلى الفرن اول ما تخرج ارش مياه واغطيها وبالهنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق