اسم الوصفه :ريد فليفت
مقدمه من اميرة سعيد
مده التحضير نص ساعه
مدة الطهي ٤٠دقيقه
المكونات
للكيك هحنحتاج :٢كوب وربع دقيق
كوب وربع سكر
كوب الاربع لبن رايب
ربع كوب زبده
نص كوب زيت
م ك كاكاو /م ص بيكنج بودر /م ص بيكنج صودا /م ص خل
٢بيض /فانيليا /رشه ملح /لون احمر
للتوبينج الحشو
كوب كريمه خفق /كوب جبنه كريمه او ١٢ مكعب جبنه /م ك زبده /فانيليا/كوب سكر بودره
الطريقه
بسم الله بنضرب الزبده مع السكر وننزل بالبيض والفانيليا واللبن الرايب واخيرا الزيت
نقوم بخلط البيكنج بودر والكاكاو والملح ع الدقيق وننزل به علي خليط البيض ونضيف اللون نضع البيكنج صودا علي الخل سنلاحظ فوران الخليط نضعه ع خليط الكيك ونقلب نبطن صينيه مقاس ٢٤وتدخل الفرن ع ١٨٠لمده ٤٠ق
نقوم بتحضير التوبينج بخلط الكريم تشيز مع السكر البودر والزبده والفانيليا ومزجها مع الكريمه المخفوقه
بعد خروجها نتركها ترتاح ونقوم بتقسيمها لطبقتين ونحشي الكيك بالتوبينج وتغليفها ونقوم بفرم حروف الكيك ونثرها فوق الكيك وعلي الجناب
مقدمه من اميرة سعيد
مده التحضير نص ساعه
مدة الطهي ٤٠دقيقه
المكونات
للكيك هحنحتاج :٢كوب وربع دقيق
كوب وربع سكر
كوب الاربع لبن رايب
ربع كوب زبده
نص كوب زيت
م ك كاكاو /م ص بيكنج بودر /م ص بيكنج صودا /م ص خل
٢بيض /فانيليا /رشه ملح /لون احمر
للتوبينج الحشو
كوب كريمه خفق /كوب جبنه كريمه او ١٢ مكعب جبنه /م ك زبده /فانيليا/كوب سكر بودره
الطريقه
بسم الله بنضرب الزبده مع السكر وننزل بالبيض والفانيليا واللبن الرايب واخيرا الزيت
نقوم بخلط البيكنج بودر والكاكاو والملح ع الدقيق وننزل به علي خليط البيض ونضيف اللون نضع البيكنج صودا علي الخل سنلاحظ فوران الخليط نضعه ع خليط الكيك ونقلب نبطن صينيه مقاس ٢٤وتدخل الفرن ع ١٨٠لمده ٤٠ق
نقوم بتحضير التوبينج بخلط الكريم تشيز مع السكر البودر والزبده والفانيليا ومزجها مع الكريمه المخفوقه
بعد خروجها نتركها ترتاح ونقوم بتقسيمها لطبقتين ونحشي الكيك بالتوبينج وتغليفها ونقوم بفرم حروف الكيك ونثرها فوق الكيك وعلي الجناب
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق