اعداد : ندي فاروق
نصائح مهمه عند قلي السمك
مع شيف ندي فاروق
كلنا لما بنقلى السمك بالدقيق بينزل الدقيق الذيادة فى الزيت ويتحرق وده بيخلى الزيت يسود ويطلع السمك فى الاخر اسود وشكله مش حلو تغيري الزيت فى نص القلية
نعمل ايه علشان نتجانب المشكله دي
نضع السمك فى الدقيق
ونضع في بوله مياه وننزل السمكة فى المية ونزلها فى الزيت الساخن وما تخافوش مش هيفرقع هيعمل طشة بسيطة وبكدة الزيت مش هيتحرق والسمك هيطلع مقرمش وجميل ولم ترمي المياه اللي كنتم بتنزلوا فيها السمك هتلاقوا الدقيق الزيادة راكز تحت
وبكدا لحد اخرسمكة هيبقا لونه دهبى وجميل ومقرمش وكمان الزيت مش هيتحرق
رئيس قسم المرآه والمجتمع : ندي فاروق
نصائح مهمه عند قلي السمك
مع شيف ندي فاروق
كلنا لما بنقلى السمك بالدقيق بينزل الدقيق الذيادة فى الزيت ويتحرق وده بيخلى الزيت يسود ويطلع السمك فى الاخر اسود وشكله مش حلو تغيري الزيت فى نص القلية
نعمل ايه علشان نتجانب المشكله دي
نضع السمك فى الدقيق
ونضع في بوله مياه وننزل السمكة فى المية ونزلها فى الزيت الساخن وما تخافوش مش هيفرقع هيعمل طشة بسيطة وبكدة الزيت مش هيتحرق والسمك هيطلع مقرمش وجميل ولم ترمي المياه اللي كنتم بتنزلوا فيها السمك هتلاقوا الدقيق الزيادة راكز تحت
وبكدا لحد اخرسمكة هيبقا لونه دهبى وجميل ومقرمش وكمان الزيت مش هيتحرق
رئيس قسم المرآه والمجتمع : ندي فاروق
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق