الاثنين، 5 فبراير 2018

الكوسه بالباشميل مقدمه من الشيف سحر شعراوى -موقع واذاعة اخبار العرب

الكوسه بالباشميل مقدمه من شف سحر شعراوي مده التحضير 30 دقيقه مده الطهي 35 دقيقه المكونات كيلو كوسه نصف كيلو لحمه مفرومه كيلو لبن أربع معالق دقيق ملعقه صلصه ملعقين سمنه للتشويح ملح/ فلفل / شطه /جوزة الطيب طريقه التحضير: اولا اللحمه المفرومه يشوح البصل المبشور في الزيت ثم نضيف اليه اللحمه المفرومه ثم نضيف التوابل والصلصه ويقل جيدا وتترك حتى النضج ثانيا : تشوح الكوسه بالسمنه مع الملح والفلفل ثالثا الباشاميل:يحمر الدقيق بالسمن ثم يضاف اليه اللبن ويقلب جيدا حتى يصبح باشاميل كريمى ونضيف اليه الملح والفلفل والشطه وجوزة الطيب رابعا واخيرا تحضير الطاجن :تدهن الصينيه بالسمن ويرص جزء م الكوسه المشوحه ونضيف اليه اللحمه المفرومه ثم نضيف الجزء الثانى من الكوسه واخيرا نضيف الباشاميل ونضعها في الفرن حتى تنضج ..وبالهنا والشفاء تحياتى سحر شعراوى تقدم مع رز

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013