أرز باللبن بالخشاف
مقدم من عبير علي
المقادير :كوب أرز، لتر ونصف لبن كوب كريمه مخفوقه، سكر حسب الرغبه، فانيليا
الخشاف 50 جرام قراصيا، 50 جرام تين مجفف، 50 جرام مشمشيه، 50 جرام تمر، كوب ماء، كوب سكر
الطريقه : هنغسل الأرز وننزله في ميه مغليه يتسلق وبعدين ننزل عليه اللبن والسكر ونقلبه شويه ثم نضع الفانيليا ولما يستوى نطفى النار ونضع عليه الكريمة المخفوقه وفي نفس الوقت نكون بنجهز الخشاف نضع السكر والميه والخشاف على النار ياخدوا غلوتين ونطفي عليه ونضع الأرز باللبن في الكاسات وعليه الخشاف
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق