كريم كراميل بدون فرن
مقدم من الشيف Batot Ahmed
مدة التحضير 20دقيقه
مدة الطهي 20دقائق
المقادير
نص كيلو حليب مغلي
4 بيضات
رشه ملح خفيف
معلقه كبيره فانيليا سائله ودى مهمه جدااااا
وكيس فانيليا بودر
2 معلقه كبيره سكر
1 كوب سكر لعمل الكراميل
الطريقه
فى قلايه هنحط السكر على نار هاديه ومنقلبش كتير الا لما بان من الجوانب ان السكر ابتدء يتكرمل بقلب بسيط لحد ما يدوب وانزل بي في اطباق فرن او اكواب تستحمل الحراره
في بوله بحط البيض والفانيليا السائله والبودر وذره الملح و2 ملعقه كبيره سكر واضربهم وانزل عليهم باللبن المغلى اثناء الخفق وبسرعه بضرب حتى لا يستوى البيض اثناء الخفق بصفى بمصفى سلك الكريم ده وبضيفو في الاكواب او الاطباق
اغطيه باسترتش شفاف واحضر حله احط فيها الكريم كراميل وانزل بميه سخنه بتغلى من البويلر في الحله لحد نص الكوب او الطبق اللى فيه الكريم كراميل اغطى الحله واسيبو على نار هادئه لمده 20 دقيقه
بختبر بخله طلعت نضيفه بشيلو من الحله واشيل الاسترتش من عليه واسيبو يبرد ادخلو التلاجه يطلع اسلك بالسكينه بالراحه وفي طبق التقديم والف هنا
مقدم من الشيف Batot Ahmed
مدة التحضير 20دقيقه
مدة الطهي 20دقائق
المقادير
نص كيلو حليب مغلي
4 بيضات
رشه ملح خفيف
معلقه كبيره فانيليا سائله ودى مهمه جدااااا
وكيس فانيليا بودر
2 معلقه كبيره سكر
1 كوب سكر لعمل الكراميل
الطريقه
فى قلايه هنحط السكر على نار هاديه ومنقلبش كتير الا لما بان من الجوانب ان السكر ابتدء يتكرمل بقلب بسيط لحد ما يدوب وانزل بي في اطباق فرن او اكواب تستحمل الحراره
في بوله بحط البيض والفانيليا السائله والبودر وذره الملح و2 ملعقه كبيره سكر واضربهم وانزل عليهم باللبن المغلى اثناء الخفق وبسرعه بضرب حتى لا يستوى البيض اثناء الخفق بصفى بمصفى سلك الكريم ده وبضيفو في الاكواب او الاطباق
اغطيه باسترتش شفاف واحضر حله احط فيها الكريم كراميل وانزل بميه سخنه بتغلى من البويلر في الحله لحد نص الكوب او الطبق اللى فيه الكريم كراميل اغطى الحله واسيبو على نار هادئه لمده 20 دقيقه
بختبر بخله طلعت نضيفه بشيلو من الحله واشيل الاسترتش من عليه واسيبو يبرد ادخلو التلاجه يطلع اسلك بالسكينه بالراحه وفي طبق التقديم والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق