اسم الوصفة البسبوسة الملوكى
مقدمة من شوشو عرابى
مدة التحضير ١٥ دقيقة
مدة الطهى ٢٠ دقيقة
فى بولة هنحط ٢ كوب سميد + ١/٢ كوب سكر + معلقة صغيرة بيكنج بودر + ٢ معلقة كبيرة لبن بودر محمص ( هنحطهم فى طاسة تيفال على نار هادية ونقلب لحد ما لونه يبقى زى البسكويت )
على النار هنحط ٤ معالق كبار سمنة + معلقة كبيرة عسل نحل + ١/٢ كوب لبن هنسيبهم يدفوا ونحطهم على الخليط الجاف ونقلب من غير عجن ونضيف المكسرات ونجيب صنية مبطنة بسمنة ونحط فيها الخليط وندخلها فرن ٢٠٠ درجة لمدة ٢٠ دقيقة ونولع الشوايه عشان الوش ياخد لون
دهبى ونسقيها سيرب سخن جداااا ونغطيها وندخلها الفرن ٥ دقايق وهو مطفى وتخرج نسيبها شوية متغطية ونقدمها ولا اروع من كده طعم وممكن نضيف قشطة وبالهنا والشفا
مقدمة من شوشو عرابى
مدة التحضير ١٥ دقيقة
مدة الطهى ٢٠ دقيقة
فى بولة هنحط ٢ كوب سميد + ١/٢ كوب سكر + معلقة صغيرة بيكنج بودر + ٢ معلقة كبيرة لبن بودر محمص ( هنحطهم فى طاسة تيفال على نار هادية ونقلب لحد ما لونه يبقى زى البسكويت )
على النار هنحط ٤ معالق كبار سمنة + معلقة كبيرة عسل نحل + ١/٢ كوب لبن هنسيبهم يدفوا ونحطهم على الخليط الجاف ونقلب من غير عجن ونضيف المكسرات ونجيب صنية مبطنة بسمنة ونحط فيها الخليط وندخلها فرن ٢٠٠ درجة لمدة ٢٠ دقيقة ونولع الشوايه عشان الوش ياخد لون
دهبى ونسقيها سيرب سخن جداااا ونغطيها وندخلها الفرن ٥ دقايق وهو مطفى وتخرج نسيبها شوية متغطية ونقدمها ولا اروع من كده طعم وممكن نضيف قشطة وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق