السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
احبائى اعضاء مطبخ اخبار العرب
اقدم لكم
اسم الصنف.محشى كرمب
مقدم من.الشيف حنان ابو مصطفى
مدة التحضير نصف ساعه
مدة الطهى نصف ساعه
المقادير
١..كرومبه وسط
١ كيلو طماطم...شبت .كسبره
كيلو ارز ..زيت..بصل..بهارات عباره عن
كمون..فلفل اسمر..ملح .توم..بصل بودر وتوم بودر..بابركا
ماء للسلق
الطريقه
نغلى ماء
نقطع الكرومب..نغسل الارز ونصفيه..نخرط الشبت
نعصر الطماطم
نقطع بصلتين كبار ونحمرهم على النار..ونضيف عصير الطماطم.والبهارات..نصف معلقه صغيره ملح ونصف معلقه صغيره سكر.علشان الناس الى معدتها حساسه من التسابيك
ننزلها من على النار..ونخرط بصلتين كبار ونضيفهم للتسبيكه
مع الارز..والشبت..والتوم الحجات دى طريه مبنحطهاش على النار ..وبكون سلقين الورق ومقطعينه قطع صغيره
بنحشى بالشكل الموضح بالصوره ونسقيه شوربه او ماء
مفيش مشكله.المتوافر عندى..نحطه على النار ينشف
اوطى عليه واتركه يتلدن نصف ساعه.واقدح عليه زيت
وبالهنا والعافيه
يارب يعجبكم .حبايبي
احبائى اعضاء مطبخ اخبار العرب
اقدم لكم
اسم الصنف.محشى كرمب
مقدم من.الشيف حنان ابو مصطفى
مدة التحضير نصف ساعه
مدة الطهى نصف ساعه
المقادير
١..كرومبه وسط
١ كيلو طماطم...شبت .كسبره
كيلو ارز ..زيت..بصل..بهارات عباره عن
كمون..فلفل اسمر..ملح .توم..بصل بودر وتوم بودر..بابركا
ماء للسلق
الطريقه
نغلى ماء
نقطع الكرومب..نغسل الارز ونصفيه..نخرط الشبت
نعصر الطماطم
نقطع بصلتين كبار ونحمرهم على النار..ونضيف عصير الطماطم.والبهارات..نصف معلقه صغيره ملح ونصف معلقه صغيره سكر.علشان الناس الى معدتها حساسه من التسابيك
ننزلها من على النار..ونخرط بصلتين كبار ونضيفهم للتسبيكه
مع الارز..والشبت..والتوم الحجات دى طريه مبنحطهاش على النار ..وبكون سلقين الورق ومقطعينه قطع صغيره
بنحشى بالشكل الموضح بالصوره ونسقيه شوربه او ماء
مفيش مشكله.المتوافر عندى..نحطه على النار ينشف
اوطى عليه واتركه يتلدن نصف ساعه.واقدح عليه زيت
وبالهنا والعافيه
يارب يعجبكم .حبايبي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق