السلام عليكم ورحمة اللة وبركاته
احلى قرص بالسكر والسودانى وجوز الهند والسكر روعه
مقدم من هدى المنسى
مدة التحضير نصف ساعة
مدة الطهى تلت ساعة
المقادير
تلت اربع كليو دقيق
كوب زيت كبير هو شوب الميه كده
كوب لبن
معلقة كبيره خميره
معلقة بودر كبيره
معلقة سكره كبيره
ذرة ملح
معلقة سكر كبيره الخميرة
الطريقه
كل المكونات الجافه مع بعض
وبعدين كوب اللبن مع معلقة السكر والخميره يتفاعلو مع بعض
ونكون احنا وضعنا الزيت ونفرك بأطراف صوابعنا
لغاية ما نبسهم كده زى الكحك
وتكون الخميرة تفاعلت مع للبن نزل شويه شويه لان كل دقيق بياخد مش زى التانى لحد ما توصل معاكى عجينه ناعمه وتلم معاكى واعجنيها كويس غطى عليها ربع ساعه ترتاح
ونجيب طبق فيه شوية ميه وطبق فيه سودانى وجوز هند وسكر ده الحشو
وطبق فيه سمسم الوش
هتجيبى قطعة عجين مقاس عين الجمل ونحشيها ونقلبها زى السره كده ونبل وشها ميه وبعد ذلك سكر وسمسم ودخلها الفرن على درجه حرارة ١٨٠ ونشغل الفرن من تحت وبعد ربع ساعه نشغل الشواية
ونكون حطنها على الرف الاوسط والف الف هنا وشفا عليكم روعه بجد
احلى قرص بالسكر والسودانى وجوز الهند والسكر روعه
مقدم من هدى المنسى
مدة التحضير نصف ساعة
مدة الطهى تلت ساعة
المقادير
تلت اربع كليو دقيق
كوب زيت كبير هو شوب الميه كده
كوب لبن
معلقة كبيره خميره
معلقة بودر كبيره
معلقة سكره كبيره
ذرة ملح
معلقة سكر كبيره الخميرة
الطريقه
كل المكونات الجافه مع بعض
وبعدين كوب اللبن مع معلقة السكر والخميره يتفاعلو مع بعض
ونكون احنا وضعنا الزيت ونفرك بأطراف صوابعنا
لغاية ما نبسهم كده زى الكحك
وتكون الخميرة تفاعلت مع للبن نزل شويه شويه لان كل دقيق بياخد مش زى التانى لحد ما توصل معاكى عجينه ناعمه وتلم معاكى واعجنيها كويس غطى عليها ربع ساعه ترتاح
ونجيب طبق فيه شوية ميه وطبق فيه سودانى وجوز هند وسكر ده الحشو
وطبق فيه سمسم الوش
هتجيبى قطعة عجين مقاس عين الجمل ونحشيها ونقلبها زى السره كده ونبل وشها ميه وبعد ذلك سكر وسمسم ودخلها الفرن على درجه حرارة ١٨٠ ونشغل الفرن من تحت وبعد ربع ساعه نشغل الشواية
ونكون حطنها على الرف الاوسط والف الف هنا وشفا عليكم روعه بجد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق