كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:جلاش بالسوداني والمهلبيه
مقدم من:هاجر فتحي
مده التحضير:30دقيقه
مده التسويه: 25دقيقه
المكونات....
شربات بارد
١لفة جلاش
سوداني مجروش
قرفه
زبيب
للمهلبيه
٢كوب حليب
٢معلقة نشا
١معلقة سكر
فانيليا
سمن
الطريقه
المهلبيه..بندوب النشا والسكر في الحليب
وبعد ذلك نرفعها علي النار حتي تتقل نضع
الفانيليا ومعلقة سمن واقلبها
ونتركها تبرد خالص...والسوداني مع زبيب مع
قرفه وابدا امشي بيها حتي تبرد المهلبيه نقطع
لفة الجلاش ٣مستطيلات ....ونبدء ندهنها سمن
ونضع علي الحرف السوداني. او المهلبيه وملف
صوابع ونرص في صنيه مدهونه سمن
وبالنسبه المهلبيه بقفلها من الجناب والف
واول ما تخرج من النار نرش عليها شربات
بارد وديما بكون عامله ووضعاه في الثلاجه
لحين الاستخدام🤗🤗
للشربات ٢كوب سكر علي كوب ونصف ماءو
عصيرليمونه واتركهم يغلو ولما يبرد أفضيه
في بطرمان ونضعه
في الثلاجه😘😘😘
وبالهنا والشفا
اسم الوصفه:جلاش بالسوداني والمهلبيه
مقدم من:هاجر فتحي
مده التحضير:30دقيقه
مده التسويه: 25دقيقه
المكونات....
شربات بارد
١لفة جلاش
سوداني مجروش
قرفه
زبيب
للمهلبيه
٢كوب حليب
٢معلقة نشا
١معلقة سكر
فانيليا
سمن
الطريقه
المهلبيه..بندوب النشا والسكر في الحليب
وبعد ذلك نرفعها علي النار حتي تتقل نضع
الفانيليا ومعلقة سمن واقلبها
ونتركها تبرد خالص...والسوداني مع زبيب مع
قرفه وابدا امشي بيها حتي تبرد المهلبيه نقطع
لفة الجلاش ٣مستطيلات ....ونبدء ندهنها سمن
ونضع علي الحرف السوداني. او المهلبيه وملف
صوابع ونرص في صنيه مدهونه سمن
وبالنسبه المهلبيه بقفلها من الجناب والف
واول ما تخرج من النار نرش عليها شربات
بارد وديما بكون عامله ووضعاه في الثلاجه
لحين الاستخدام🤗🤗
للشربات ٢كوب سكر علي كوب ونصف ماءو
عصيرليمونه واتركهم يغلو ولما يبرد أفضيه
في بطرمان ونضعه
في الثلاجه😘😘😘
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق