الأحد، 12 مايو 2019

الأرز بالخلطه له طعم تاني من شيفتنا الجميله مها إبراهيم

كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه: الأرز بالخلطه
مقدم من : مها إبراهيم
المكونات
أرز
٤ملاعق سكر
ملعقه كبيره صلصه
٢ملعقه صويا صوص
ملعقه قرفه
شوربه
ملح
لسان عصفور
زبده وزيت
شعريه
الطريقه
انا بعمله بطريقه مختلفه أول حاجه نكرمل
السكر ونضيف عليهم الشوربه والصويا صوص
والقرفه والصلصه ونظبط الملح ونركنه علي
جنب ثانيا نغسل الأرز ونحمره في ذبده وزيت
 ثم لسان عصفور ونحمر ثم شعريه ونحمر ثم
 تسقي الأرزبالشوربه ال ركناها اول ما يغلي
 نوطي النار حتي تمام النضج  ثالثا اللوز
نضعه  مع ماء يغلي غلوه نطفي ونقشره
ونحمره في ذبده جيدا ثم نضيف الزبيب
 ونقاب دقيقه نطفي يغرف في طبق التقديم
وعلي الوجه اللوز والزبيب وصحه وهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013