الأحد، 12 مايو 2019

الأرز المعمر وصينيه لحمه بالفرن من شيفتنا المتألقه مها إبراهيم

كتبت عايده السحراوي
 الأرز المعمر ولحمه صينيه في الفرن
مقدم من : مهاإبراهيم
التحضير ٣٠ دقيقه
الطهي ٦٠دقيقه

المقادير
الأرز ٣كوب لبن بارد ٢كوب ارز مغسول  ٢علبه زبادي صغيره ٢معلقه قشطة كبيره ٢معلقه ذبده رشه سكر وملح
ألطريقه
ندهن الطاجن بجزء من الذبده ثم نضع الأرزثم اللبن البارد ثم الملح والسكر ونقلب الزبادي نقلبه ونضيفه علي وش الطاجن ثم القشطه نغطيه ونتركه ساعه ثم نضع علي الوجه باقي الذبده يدخل الفرن ساعه وصحه وهنا

ثانيا  اللحمه
طاسه علي النار ذبده وزيت ونحمر اللحمه قطعه قطعه ونرص في صينيه نفس الطاسه نضيف كوب ماء وملح وفلفل تغلي نضيفها علي اللحمه تغطي بفويل تدخل الفرن ساعه لو عوزه ماء نذود ماء مغلي تتشرب نضيف معلقه صويا صوص وتتحمر تحت الشوايه وصحه وهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013