كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:الأرز المعمر ولحمه صينيه في الفرن
مقدم من : نوشه شحاته
مده التحضير 30 دقيقه
مده الطهي 60دقيقه
المقادير
الأرز ٣كوب حليبا بارد
٢كوب ارز مغسول
٢علبه زبادي صغيره
٢معلقه قشطة كبيره
٢معلقه ذبده
رشه سكر
ملح
ألطريقه
ندهن الطاجن بجزء من الذبده ثم نضع الأرزثم
الحليب البارد ثم الملح والسكر ونقلب الزبادي
نقلبه ونضيفه علي وش الطاجن ثم القشطه
نغطيه ونتركه ساعه ثم نضع علي الوجه باقي
الذبده يدخل الفرن ساعه وصحه وهنا
ثانيا اللحمه
طاسه علي النار ذبده وزيت ونحمر اللحم
ه قطعه قطعه ونرص في صينيه نفس الطاسه
نضيف كوب ماء وملح وفلفل تغلي نضيفها
علي اللحمه تغطي بفويل تدخل الفرن ساع
ه لو عوزه ماء نذود ماء مغلي تتشرب نضيف
معلقه صويا صوص وتتحمر تحت الشوايه
وصحه وهنا 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
اسم الوصفه:الأرز المعمر ولحمه صينيه في الفرن
مقدم من : نوشه شحاته
مده التحضير 30 دقيقه
مده الطهي 60دقيقه
المقادير
الأرز ٣كوب حليبا بارد
٢كوب ارز مغسول
٢علبه زبادي صغيره
٢معلقه قشطة كبيره
٢معلقه ذبده
رشه سكر
ملح
ألطريقه
ندهن الطاجن بجزء من الذبده ثم نضع الأرزثم
الحليب البارد ثم الملح والسكر ونقلب الزبادي
نقلبه ونضيفه علي وش الطاجن ثم القشطه
نغطيه ونتركه ساعه ثم نضع علي الوجه باقي
الذبده يدخل الفرن ساعه وصحه وهنا
ثانيا اللحمه
طاسه علي النار ذبده وزيت ونحمر اللحم
ه قطعه قطعه ونرص في صينيه نفس الطاسه
نضيف كوب ماء وملح وفلفل تغلي نضيفها
علي اللحمه تغطي بفويل تدخل الفرن ساع
ه لو عوزه ماء نذود ماء مغلي تتشرب نضيف
معلقه صويا صوص وتتحمر تحت الشوايه
وصحه وهنا 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق