الثلاثاء، 20 أغسطس 2019

ارز معمر مقدم من الشيف مها ابراهيم

كتبت غادة المصري ،

التحضير ١٥ دقيقه
الطهي ساعه
المقادير

كيلو لبن مغلي نصف كيلو ارز مصري مغسول ومنقوع نصف ساعه علبه قشطة
علبه ذبادي ذبده وزيت وملح وفلفل
اولاالفرن يكون شغال قبلها بربع ساعه
نحضر برام ونضع كوب زبادي وندهنه في جميع الجوانب ثم نضع الأرز وعليه شويه زيت وحته ذبده ونقلب الأرز كويس ثم نضع اللبن المغلي عليه معلقه ملح كبيره ونصف معلقه فلفل صغيره ثم علي الوجه عليه القشطه يدخل الفرن ساعه
وصحه وهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013