كتبت غادة المصري
المقادير
6 اكواب دقيق
1 كوب زبدة سايلة
رشة ملح
ملعقتين كبار سكر و ملعقتين خميرة كبار
نص كوب ماء دافي ندوب فيها الخميرة و السكر
كوب حليب دافي للعجن
توضع كل المكونات الجافة مع بعض و عليهم الزبدة نقلبهم كويس جدا و ننزل بالخميرة و بعدين الحليب و نلم العجينة و نتركها نصف ساعة تخمر و بعدين تقطع كور متساوية و تحشى بالسكر و القرفة و يدهن الوجه و يرش بالسمسم و تترك ربع ساعة تخمر و في فرن سبق تسخينه ع درجة حرارة 200
للحشوة : سكر و قرفة و ممكن اضافة مكسرات مجروشة
للوجه ميه مدوب فيها سكر و سمسم والف هنا
المقادير
6 اكواب دقيق
1 كوب زبدة سايلة
رشة ملح
ملعقتين كبار سكر و ملعقتين خميرة كبار
نص كوب ماء دافي ندوب فيها الخميرة و السكر
كوب حليب دافي للعجن
توضع كل المكونات الجافة مع بعض و عليهم الزبدة نقلبهم كويس جدا و ننزل بالخميرة و بعدين الحليب و نلم العجينة و نتركها نصف ساعة تخمر و بعدين تقطع كور متساوية و تحشى بالسكر و القرفة و يدهن الوجه و يرش بالسمسم و تترك ربع ساعة تخمر و في فرن سبق تسخينه ع درجة حرارة 200
للحشوة : سكر و قرفة و ممكن اضافة مكسرات مجروشة
للوجه ميه مدوب فيها سكر و سمسم والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق