الخميس، 29 أغسطس 2019

قراقيشً مقدمة من الشيف مها ابراهيم

كتبت غادة المصري ،

المقادير
كيلو دقيق منخول مرتين كوب ونصف ذبده ونصف كوب زيت كيس خميرة فوريه معلقه بيكنج بودر معلقتين كبار سكر نصف معلقه صغيره ملح كوب ماء دافئ بسيط ٤معالق سمسم محمص ٤معالق لبن بودر

الطريقه
نضع كل المكونات الجافه ونقلب كويس ثم الزيت والزبدة يدوب سايحه ونبس كويس جدا ثم الماء شويه شويه لحد ما تكون عجينه ناعمة وطريه تغطي تترك ساعه
وتقطع وترص في صواني مدهونة تترك نصف ساعه
ثم تدخل فرن حامي الرف الوسط حوالي ٢٠ دقيقه وصحه وهنا
التحضير ١٥ دقيقه
الطهي ٢٠. دقيقه.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013