كتبت غادة المصري،
المقادير
🌶🌶
كيلو فلفل أحمر حار
راس توم كبير
نص فنجان خل
نص كوب زيت
شطة ناشفة
ملح
الطريقة
🌶🌶🌶
يقطع الفلفل ويوضع في الكبة ويتفرم ومعاه التوم والملح والشطه والخل ورشه سكر او معلقة عسل
ثم يضاف الخليط الي حلة
وعلى النار ونضعه ونضيف اليه الزيت ونتركه على النار حتى يفصل الزيت ويتسبك الخليط.
ثم نضعه في برطمان أو علبه جافة وفي التلاجة لحين الاستخدام.
وبالف هنا وشفا وفي طريق تانيه علي البخار ومن غير بذر وتتصفي كمان لو عاوزين الطريقه اكتبوا في التعليقات 😉
المقادير
🌶🌶
كيلو فلفل أحمر حار
راس توم كبير
نص فنجان خل
نص كوب زيت
شطة ناشفة
ملح
الطريقة
🌶🌶🌶
يقطع الفلفل ويوضع في الكبة ويتفرم ومعاه التوم والملح والشطه والخل ورشه سكر او معلقة عسل
ثم يضاف الخليط الي حلة
وعلى النار ونضعه ونضيف اليه الزيت ونتركه على النار حتى يفصل الزيت ويتسبك الخليط.
ثم نضعه في برطمان أو علبه جافة وفي التلاجة لحين الاستخدام.
وبالف هنا وشفا وفي طريق تانيه علي البخار ومن غير بذر وتتصفي كمان لو عاوزين الطريقه اكتبوا في التعليقات 😉
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق