كتبت غادة المصري
المقادير :
٢كوب فول مدشوش منقوع لمدة 12ساعة
٢كوب حمص منقوع لمدة 12ساعة
٣حزمة بصل اخضر
٢حزمة كسبرة خضراء
تصف رأس ثوم
التوابل
معلعة صغيرةكمون
ملعقة صغيرة كسبرو جافة
ملعقة صغيرة كركرم
ملعقة صغيرة ملح
تصف ملعقة كربوناتو
نصف معلقة بينكج بودر
الطريقة ؛
اضرب الفول والحمص في الكبة كويس انزل عليهم بالبصل الاخضر والكسبرة الخضراء ويضرب كويس
يوضع الخليط في وعاء اخذ انزل علي الطعمية بالتوابل والملح والكربوناتو والبيكنج بودر والملح اشكل الطعمية اقراص مع وضع سمسم علي الوجة وتقلي في زيت غزير
وصحة وعافية 👌🏼👌🏼👌🏼
المقادير :
٢كوب فول مدشوش منقوع لمدة 12ساعة
٢كوب حمص منقوع لمدة 12ساعة
٣حزمة بصل اخضر
٢حزمة كسبرة خضراء
تصف رأس ثوم
التوابل
معلعة صغيرةكمون
ملعقة صغيرة كسبرو جافة
ملعقة صغيرة كركرم
ملعقة صغيرة ملح
تصف ملعقة كربوناتو
نصف معلقة بينكج بودر
الطريقة ؛
اضرب الفول والحمص في الكبة كويس انزل عليهم بالبصل الاخضر والكسبرة الخضراء ويضرب كويس
يوضع الخليط في وعاء اخذ انزل علي الطعمية بالتوابل والملح والكربوناتو والبيكنج بودر والملح اشكل الطعمية اقراص مع وضع سمسم علي الوجة وتقلي في زيت غزير
وصحة وعافية 👌🏼👌🏼👌🏼
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق