الأحد، 15 سبتمبر 2019

قالب الكوسة مقدم من الشيف ياسر المصري

كتبت غادة المصري
ناخد البصل والفلفل وثوم بلانشيه مع قطعه زبده ومعلقه زيت ونقلب لمده خمس دقائق ثم ننزل بالكوسه ونقلب لمده خمس دقائق ونكون معصاجين لحمه مفرومه وننزل بيها علي الكوسه ثم نحضر الخلاط ونضع فيه كوب لبن مع ثلاث بيضات مع نصف كوب دقيق مع رشه فلفل اسمر وكمون وملح ثم ننزل بيها علي الكوسه بالمفروم بعد ماتبرد الكوسه ونضعها في القلب وتدخلها الفرن علي درجه حراره متوسطه والف هنا وشفا انتظروني مع كل جديد تحياتي شيف ياسر المصري الطريقه مشروحه كمان بالصور

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013