الثلاثاء، 3 سبتمبر 2019

شيش طاووق مع الارز البسمتي بقشر البصل الاحمر والكاري والزبيب مقدم من الشيف صفاء بدير

كتبت غادة المصري


الطريقه كيلو افخاد دجاج
معلقة مسطردة ومعلقه ويستر صوص ومعلقة
معلقةخل ومعلقة صلصة طماطم
2كوب زبادي و5فصوص توم كبار وجنزبيل فريش وملح وفلفل وبهارات فراخ و بابريكا ومعلقه قرفه
ومية بصل انزل بيهم علي الافخاد واتركها تتبل 2ساعه وبعدين اسيخها مع الخضار فلفل الوان وبصل
وانزل بيها علي جريل ساخن واتركها تستوي وبعدين اولع فحمه وانزل بيها في فنجان وانزل عليها بنقطة زيت واغطي الحله واتركها تاخد ريحة الفحم
طريقة الرز بالكركم اشوح بصله مبشوره في معلقتان زبده وزيت
وبعدين انزل بقشر بصل احمر وفص توم صحيح ووعود قرفه وكركم معلقه وكاري معلقه انزل 3كوب ماء مع مرقة دجاج وتغلي الميه واضيف عليها الرز البسمتي يتشرب انزل بالزبيب والمشمشيه واتركه علي نارهاديه حتي يستوي وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013