الثلاثاء، 17 سبتمبر 2019

روزبيف مقدم من الشيف ياسر المصري

كتبت غادة المصري
 نحضر الخلاط ونضع فيه فصين ثوم رشه فلفل اسمر زعتر فريش عودين روزماري فريش عود اربع فصوص جيهان ثلاثه معالق كبيره زبادي معلقه مسترده رشه ملح ومحرم العرق ونضع فيه ثوم بالملح.والفلفل الاسود ثم نتبل العرق والتنبيه الي تفيض نضعها علي البوكيه جارميه مع كوب ماء نحضر طاسه ونضع فيها جزر وبصل وطماطم وفلفل وزعتر وروز ماري فريش وثوم وباقي التتبيله ثم ناخد العرق تحميره في الطاسه أو جريل ونضعه في الصانيه وتدخلها الفرن وكل فطره نشوف المايه نقصت ولا ايه لما تنقص نزود بالكوب أو كوبين وعند السوا ناخد البوكيه جارنيه تضربه في الخلاط مع كريمه لباني او لبن كامل الدسم وتقدم والف هنا الطريقه مشروحه بالصور كمان تحياتي شيف ياسر المصري

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013