الجمعة، 6 سبتمبر 2019

مكرونة بالبشاميل مقدمة. من الشيف امل رشدي

كتبت غادة المصري

مقادير
1/2 ك مكرونه اقلام
1/4 ك لحمه معصجه
1 ك لبن
توابل
بيضه
٢ ملعقة صلصه
الطريقه
تسلق المكروه 1/2 سلقه
نعصج اللحمه
نعمل الباشاميل
عباره عن ٤ملاعق سمن و يهم دقيق ويقلب حتى يسير لونه دهبي وتنزل باللبن وتقلب حتى يصبح مثل الكريمه وتحط له مكب مرقة دجاج وذره فلفل
نحضر صيته ونضع فيها شويه باشاميل ونضع نصف المكروه ونضع عليها شويه باشاميل ونضع اللحم المعصج ونضع باقي المكروه ونضع على باقي الباشاميل البيضه ويضع على وجه المكروه ويحل الفرن
بياخد من 1/2 ساعه إلى 3/4 ساعه علشان الوجه يحمر
والهنا والشفي
بيد امل رشدي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013