كتبت غادة المصري
. المكونات
1كوب دقيق نصف كوب سكر ربع كوب كاسترد 2 بيضة فانيلا تلت كوب زيت تلت كوب حليب . الطريقة نضرب السكر والزيت ثم انزل بالبيض والفانيلا ثم اضيف الحليب وانزل بخليط المواد الجافة الدقيق والبكنج بودر واقلب كويس هنا الكيك عندى جاهز فى صنية مخصصة لعمل التارت علشان تكون مجوفة من داخلها ادهن الصنية بالزيت والدقيق ثم اضع خليط الكيك ادخلة على درجة حرارة 180 لمدة 35 الى 40 دقيقة ثم نخرج الكيك من الفرن يبرد . لعمل حشوة التارت 2كوب حليب 2 معلقة كبيرة كاسترد 3 معلقة كبيرة سكر اقلب كله مع بعضة ثم ارفعة على النار حتى يغلى بعد كده افرغه فى وسط التارت ازينة بالنوتيلا او الشكولاتة اعمل خطوط بالنوتيلا ثم بعود خشبى امشى على الخطوط . مع تحياتى نوووور
. المكونات
1كوب دقيق نصف كوب سكر ربع كوب كاسترد 2 بيضة فانيلا تلت كوب زيت تلت كوب حليب . الطريقة نضرب السكر والزيت ثم انزل بالبيض والفانيلا ثم اضيف الحليب وانزل بخليط المواد الجافة الدقيق والبكنج بودر واقلب كويس هنا الكيك عندى جاهز فى صنية مخصصة لعمل التارت علشان تكون مجوفة من داخلها ادهن الصنية بالزيت والدقيق ثم اضع خليط الكيك ادخلة على درجة حرارة 180 لمدة 35 الى 40 دقيقة ثم نخرج الكيك من الفرن يبرد . لعمل حشوة التارت 2كوب حليب 2 معلقة كبيرة كاسترد 3 معلقة كبيرة سكر اقلب كله مع بعضة ثم ارفعة على النار حتى يغلى بعد كده افرغه فى وسط التارت ازينة بالنوتيلا او الشكولاتة اعمل خطوط بالنوتيلا ثم بعود خشبى امشى على الخطوط . مع تحياتى نوووور
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق