السبت، 12 أكتوبر 2019

دونات مقدم من الشيف ابو عبدالله

كتبت غادة المصري
 #المقادير ٧٥ جرام زبده ١٢٥جرام سكر معلقه خميره فوريه صغيره ٢بيضه ونص معلقه صغيرة فانيليا معلقه كبيرة لبن بودره نص كيلو دقيق وماء دافئ للعجين ونعجنها كويس وتكون طريه بس مخدومه متكنش ملزقه يعني تشرب ميتهاونرش الرخامه دقيق ونطلعها على الرخامه ونسبها تريح شويه ونفردها بحيث يكون سمكها واحد ونص او ٢ سم ونسبها تريح شويه عشان متلمش ونقطع بالشكل اللى في الصوره ونرص في الصاج ونسبها تخمر براحتها ونحمي الزيت وبعد ماتخمر نرمي في الزيت ثواني ونقلبها ثواني ونطلع نصفي الزيت و نرص في الصاج وممكن نقسمها ونحشيها فاكهة او كريمه او جناش او مربى ونزوقها وممكن نزينهامقفوله وبألف هنا معلش عاوز اضيف نقطه في ناس قالتلي انها عملتها بطريقه وشربت زيت بقولهم لا مبتشربش زيت خالص بس اهم حاجه نحمي الزيت قبل مانحطها فيه هتستوي بسرعه ومش هتشرب زيت خالص 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 تحياتي #شيف_ابوعبدالله

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013