كتبت غادة المصري
نجيب 1كيلو فول بلدى ونبلة فى الماء 6سعات ونغير الماء بتاعة كل 1 ساعة علشان المواد السامة التى يحفظو بيها الفول ونجيب ربع كيلو فول مدشوش ونرفع الفول على النار مع الماء الكثير فى الحلة ونتركة يغلى لمدة 2ساعة حتا ينزل الماء الغامق من الفول ثم نضيف علية الفول المدشوش ونصف كوب عدس اصفر ونصف كوب غلة اليى هية البليلة و1بصلة و 5فص ثوم و1جزرة كبيرة مبشورة وعدد 2ليمونة مقطعة كل دة يغلى مع الفول لمدة نصف ساعة ونقلبها كويس ونهدى النار علية مثل الشمعة لمدة 3سعات حتا تذوب القشرة بتاعة الفول ونقلب كل نصف ساعة والف هنا
نجيب 1كيلو فول بلدى ونبلة فى الماء 6سعات ونغير الماء بتاعة كل 1 ساعة علشان المواد السامة التى يحفظو بيها الفول ونجيب ربع كيلو فول مدشوش ونرفع الفول على النار مع الماء الكثير فى الحلة ونتركة يغلى لمدة 2ساعة حتا ينزل الماء الغامق من الفول ثم نضيف علية الفول المدشوش ونصف كوب عدس اصفر ونصف كوب غلة اليى هية البليلة و1بصلة و 5فص ثوم و1جزرة كبيرة مبشورة وعدد 2ليمونة مقطعة كل دة يغلى مع الفول لمدة نصف ساعة ونقلبها كويس ونهدى النار علية مثل الشمعة لمدة 3سعات حتا تذوب القشرة بتاعة الفول ونقلب كل نصف ساعة والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق