كتبت غادة المصري
المقادير
250دقيق 250سكر 250زيت 250ماءساخن يضاف في الأخر 70جرام كاكاو خام كويس كيس بيكنج بودر فانيليا 4 . 6 بيض ورشه ملح وكيس نسكافيه بلاك حسب الرغبه الطريقة نضرب بيض وسكر كويس جدا عشان سكر يدوب تمام ثم ننزل بالزيت مع استمرار الضرب خيط رفيع حتي يعطنا قولم كريمي سميك ثم ننزل بالمواد الجافه المنخوله مرتين ثم نقلب بالوسك بعدين في الأخر الماء الساخن إن شاء الله مش هتلاقوا مشاكل في الفادج تانى وإن شاء الله تعتمدوا الطريقه جميلة جدا جدا وعلي الوجه نضع الصوص الثقيل كما موضوح بالصور كانه جاتوة روووووووعه 🌹 جربوها وادعو دعوة حلوة لصاحب القلوب الطيبه وحلواني العرب
المقادير
250دقيق 250سكر 250زيت 250ماءساخن يضاف في الأخر 70جرام كاكاو خام كويس كيس بيكنج بودر فانيليا 4 . 6 بيض ورشه ملح وكيس نسكافيه بلاك حسب الرغبه الطريقة نضرب بيض وسكر كويس جدا عشان سكر يدوب تمام ثم ننزل بالزيت مع استمرار الضرب خيط رفيع حتي يعطنا قولم كريمي سميك ثم ننزل بالمواد الجافه المنخوله مرتين ثم نقلب بالوسك بعدين في الأخر الماء الساخن إن شاء الله مش هتلاقوا مشاكل في الفادج تانى وإن شاء الله تعتمدوا الطريقه جميلة جدا جدا وعلي الوجه نضع الصوص الثقيل كما موضوح بالصور كانه جاتوة روووووووعه 🌹 جربوها وادعو دعوة حلوة لصاحب القلوب الطيبه وحلواني العرب
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق