الجمعة، 13 ديسمبر 2019

تشكن باربكيو مقدم من الشيف بلال بدر

كتبت غادة المصري
 المقادير
 ربع ك صدور فراخ نصف كوب صوص باربكيو فلفل الوان قرن فلفل حامي ثومه معلقة جنزبيل فريش مفرومه ربع جوزة الطيب بودر ثوم معلقه معلقة ذبده بصله صغيره مبشوره ملح فلفل اسمر معلقة ويب صوص (كريمه لباني) ويلا نبظا المعركه طعمها واو طيب من مبادئ لافتتاح اي مطعم او كافيه اولا راس مال مش ضروري كتير او قليل المهم حته لو عربيت كبده يكون معايه اجرة الايجار احرة العماله المصاريف والمرافق ومبلغ للطوارق واحضار كل المعدات اللازمه للمنيو ودراسة المنيو من اسعار وتكاليف ورسبي بالجرامات المظبوطه وحساب عطهامش الربح مش اننا نفتح وخلاص المهم نفتح صح وبردو مش قصة كتير ولا قليل بس الصح للتواصل الشيف بلال بدر 01006658079 01121759986 ونصيحه مني محدش يفتح الا لما يكون فاهم او يحاول يفهم او يسيب اللي يفهم ياريت ممكن تحياتي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013