الوصفه//بسكوت اللانكشير وجماله وطعمه المميز بحشوات مختلفه حشوة مربي ونوتيلا
مقدمه من شيف//ريهام احمد
المقادير//
١٥٠ جرام دقيق +رشة ملح + ١ بيضه+
٥٠ جرام نشا+٥٠ جرام سكر بودره +
بشر برتقال+رشة فانيلا+
نصف معلقه صغيره بيكنج بودر +
١٠٠ جرام سمنه+
للحشوه//
مربي ونوتيلا
الطريقه//
نضع السمن علي السكر ونضربهم جيدا حتي يعطي قوام كريمي ثم نضع البيض والفانيلا وبشر البرتقال ثم ننزل بالدقيق وعليه البيكنج بودر ورشة الملح ونقلب الي ان تلم العجينه تترك ترتاح ٥ دقائق ثم تشكل كور وترص في صينيه الخبز وتدخل الفرن علي الرف الوسط علي درجة حراره ١٨٠
ثم تترك لتبرد وبعد ذلك تزين
مقدمه من شيف//ريهام احمد
المقادير//
١٥٠ جرام دقيق +رشة ملح + ١ بيضه+
٥٠ جرام نشا+٥٠ جرام سكر بودره +
بشر برتقال+رشة فانيلا+
نصف معلقه صغيره بيكنج بودر +
١٠٠ جرام سمنه+
للحشوه//
مربي ونوتيلا
الطريقه//
نضع السمن علي السكر ونضربهم جيدا حتي يعطي قوام كريمي ثم نضع البيض والفانيلا وبشر البرتقال ثم ننزل بالدقيق وعليه البيكنج بودر ورشة الملح ونقلب الي ان تلم العجينه تترك ترتاح ٥ دقائق ثم تشكل كور وترص في صينيه الخبز وتدخل الفرن علي الرف الوسط علي درجة حراره ١٨٠
ثم تترك لتبرد وبعد ذلك تزين
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق