كتبت / هبه متولى
الكوردون بلو
مقدم من الشيف سوسن فؤاد
المقادير :كيلو فيليه فراخ
بصل .ملح .فلفل ..بهارات فراخ ..زبادي ..ليمون ..خل ..توم بودر ..بصل بودر
للحشو
رومي مدخن مع موتزاريلا ....روزبيف مدخن مع موتزاريلا
للتغطيه
دقيق مع نشا
بيض عليه لبن
بقسماط عادي + بقسماط كريسبي
الطريقه :
تتبل الفراخ بكل التوابل والبهارات والزبادي وتقعد في التتبيله يوم كامل او علي الاقل ٦ ساعات
تفرد شرائح الفراخ ويفرد عليها الروزبيف او الرومي المدخن مع النوتزاريلا
وتلف رول وتبطط حتي يتم قفلها والضغط عليها
ثم توضع في الدقيق جيدا من الناحيتين حتي يتم تماسك الشريحه جيدا ......ثم توضع في البيض ثم البقسماط
تدخل الثلاجه او الفريزر ساعه
ثم تقلي في زيت غزير قادح ...ثم نار هاديه حتي تمام النضج
وبالف هنا وشفا
مع تحياتي
Sawsan Fouad
الكوردون بلو
مقدم من الشيف سوسن فؤاد
المقادير :كيلو فيليه فراخ
بصل .ملح .فلفل ..بهارات فراخ ..زبادي ..ليمون ..خل ..توم بودر ..بصل بودر
للحشو
رومي مدخن مع موتزاريلا ....روزبيف مدخن مع موتزاريلا
للتغطيه
دقيق مع نشا
بيض عليه لبن
بقسماط عادي + بقسماط كريسبي
الطريقه :
تتبل الفراخ بكل التوابل والبهارات والزبادي وتقعد في التتبيله يوم كامل او علي الاقل ٦ ساعات
تفرد شرائح الفراخ ويفرد عليها الروزبيف او الرومي المدخن مع النوتزاريلا
وتلف رول وتبطط حتي يتم قفلها والضغط عليها
ثم توضع في الدقيق جيدا من الناحيتين حتي يتم تماسك الشريحه جيدا ......ثم توضع في البيض ثم البقسماط
تدخل الثلاجه او الفريزر ساعه
ثم تقلي في زيت غزير قادح ...ثم نار هاديه حتي تمام النضج
وبالف هنا وشفا
مع تحياتي
Sawsan Fouad
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق