مقدم من الشيف هند محسن
مدة التحضير ٢٠ دقيقة
مدة الطهى ٢٠ دقيقة
المقادير
كيلو دقيق
نص كيلو سمنه (( يمكن استخدام سمنه وزيت او زيت فقط ))
كوب سمسم محمص (( يمكن استخدام شمر أو ينسون ))
معلقه صغيره ملح
معلقه كبيره خميره
معلقه كبيره سكر
كوب لبن دافئ حسب احتياج الدقيق
الحشو
ربع كيلو عجوه
معلقتين سمسم
معلقه سمنه
نصف معلقه قرفة اختياري
الطريقه
نقلب الملح والسمسم في الدقيق وننزل بالسمنه ونبس كويس
يعني نشرب الدقيق كل السمنه بين راحة الايد
ندوب الخميره والسكر في اللبن وننزل علي الدقيق ونلم العجينه وما نعجنش كتير
نشكلها ونسيبها تخمر وتدخل فرن ١٧٠
الف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق