مدة التحضير 15دقيقه
مدة الطهي 60دقيقه
1كيلو بطاطس
نصف كيلو لحم مفروم
2بصله
3سن ثوم
ملعقه كبيره كركم
ملعقه كاري
رشه ملح
ملعقه صغيره فلفل أسود
صلصه طماطم ( معجون)
تقطع البطاطس ثم
نضيف فلفل اسود إلى اللحم المفروم وملح
نضع البطاطس مع حلقات البصل واللحم المفروم في صينيه الفرن نضيف الثوم والبهار ثم و صلصه طماطم َمع الماء ورشه ملح ثم نغلف الصينيه من أعلى ب الألمنيوم فويل وتدخل الفرن تحت درجه حراره 300 لمده 60دقيقه
مراجعه غزلان الراضي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق