الأربعاء، 11 مايو 2022

طريقة عمل فادج شوكلت مقدمه من مروه سمرى


 مده التحضير15دقيقة

مده الطهي30دقيفة

تكفي لعددمن6ال8افراد


المقادير

نص كيلو سبونج بنى 

6 بيضات بدرجة حرارة الغرفة

نص كوب ماء

فانيليا

نخلط المكونات مع بعض بالمضرب الكهربى(الاداة الكهربائية) لمدة 10 دقائق متواصل الى ان يتضاعف الخليط ثم نضعه في قالب فرن وندخله الفرن المسخن مسبقا على درجة حرارة 180 مدة نص ساعه 

ونخرجه من الفرن نتركه يبرد تماما والافضل يبات لليوم التالى

 نقوم بتحضير الكريمه ومقاديرهاكوب كريم شانتيه خام ونص كوب باسترى كريم وكوب ونص ماء مثلج وربع كوب سكر ونضربهم مع بعض بالمضرب الكهربى حتى يتضاعف الخليط وبعدين نقطع الكيك مثلثات او زى ما نحب ونحشى طبقة كيك وطبقة كريمه وشويه فاكهه او مكسرات ونغطى بطبقة كيك تانيه ونزينه بالكريمه والكراميل حسب الرغبه

ويقدم مع شاي او قهوة


مراجعة شيف احفاد سيدة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013