مده التحضير15دقيقة
مده الطهي30دقيفة
تكفي لعددمن6ال8افراد
المقادير
نص كيلو سبونج بنى
6 بيضات بدرجة حرارة الغرفة
نص كوب ماء
فانيليا
نخلط المكونات مع بعض بالمضرب الكهربى(الاداة الكهربائية) لمدة 10 دقائق متواصل الى ان يتضاعف الخليط ثم نضعه في قالب فرن وندخله الفرن المسخن مسبقا على درجة حرارة 180 مدة نص ساعه
ونخرجه من الفرن نتركه يبرد تماما والافضل يبات لليوم التالى
نقوم بتحضير الكريمه ومقاديرهاكوب كريم شانتيه خام ونص كوب باسترى كريم وكوب ونص ماء مثلج وربع كوب سكر ونضربهم مع بعض بالمضرب الكهربى حتى يتضاعف الخليط وبعدين نقطع الكيك مثلثات او زى ما نحب ونحشى طبقة كيك وطبقة كريمه وشويه فاكهه او مكسرات ونغطى بطبقة كيك تانيه ونزينه بالكريمه والكراميل حسب الرغبه
ويقدم مع شاي او قهوة
مراجعة شيف احفاد سيدة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق