أوفر وأسهل ليزى ممكن تعمليه
مقدم من دينا عمر
المقادير **
10 باكو بسكوت مارى ساده
_ نص لتر لبن
_2ملعقة كاكاو خام كبيرة
_ 2ملعقة نشا كبيرة
_نص كوب سكر بودره
_ فانيليا
_ ملعقة زبده أو سمنه نوع كويس
_ نص كوب شيكولاته خام مبشوره
الطريقه **
على البارد قلبى الكاكاو والنشا وسكر البودرة والفانيليا وضيفى اللبن بالتدريج وقلبى بمضرب يدوى وارفعى الخليط على النار وقلبى باستمرار لحد ما يتقل وانزلى بالشيكولاته واطفى النار وقلبى لحد ما تدوب وانزلى بالزبده أو السمنه وقلبى كويس وتكونى مكسره البسكوت فى طبق وانزلى بالخليط ساخن على البسكوت وقلبىكويس وانزلى بالخليط فى قالب مغلف من الداخل بكيس وافرديه واقفلى الكيس وحطى القالب فى الثلاجه لحد ما يتماسك وبعدين اقلبيه على طبق أو صينيه وقطعيه شرائح وتقدرى تضيفى صوص الشيكولاته لو حبيتى
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدم من دينا عمر
المقادير **
10 باكو بسكوت مارى ساده
_ نص لتر لبن
_2ملعقة كاكاو خام كبيرة
_ 2ملعقة نشا كبيرة
_نص كوب سكر بودره
_ فانيليا
_ ملعقة زبده أو سمنه نوع كويس
_ نص كوب شيكولاته خام مبشوره
الطريقه **
على البارد قلبى الكاكاو والنشا وسكر البودرة والفانيليا وضيفى اللبن بالتدريج وقلبى بمضرب يدوى وارفعى الخليط على النار وقلبى باستمرار لحد ما يتقل وانزلى بالشيكولاته واطفى النار وقلبى لحد ما تدوب وانزلى بالزبده أو السمنه وقلبى كويس وتكونى مكسره البسكوت فى طبق وانزلى بالخليط ساخن على البسكوت وقلبىكويس وانزلى بالخليط فى قالب مغلف من الداخل بكيس وافرديه واقفلى الكيس وحطى القالب فى الثلاجه لحد ما يتماسك وبعدين اقلبيه على طبق أو صينيه وقطعيه شرائح وتقدرى تضيفى صوص الشيكولاته لو حبيتى
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق