تارت بالبسترى كريم والجناش
مده التحضير عشر دقاءق
ونضعه بالثلاجه نصف ساعه
مده الطهى ثلث ساعه
المكونات
كوبين دقيق
كوب ذبده
نصف كوب سكر بودر
بيضه وفانيليا
٣ملاعق لبن
ممكن زيت بدل اللبن
الحشو
طبقه باسترى كريم
طبقه جناش
الباسترى كريم
٢بيضه فانيليا
٢ملعقه نشا
كوبين لبن
ملعقتين كريم شانتيه بودر ممكن الاستغناء عنها
ربع كوب سكر او حسب الرغبه ممكن نزود
الجناش
ربع شكولاته خام
ربع كوب لبن و ملعقتين كريم شانتيه بودر
ملعقه كلوكوز وملعقه كاكاو خام وملعقه ذبده
الطريقه
التارت نضع كل المقادير نضربها بالعجان تبقى زى الرمل ثم ننزل بالبيضه وفانيلبا ضربتبن ثم اطلعها واضيف اللبن او الزيت والم العجين فقط معجنش واضعها بكيس وادخلها الثلاجه نصف ساعه
وافردها بصينيه التارت واخرمها بالشوكه واضع فوقها ورق فويل واى حبوب عندى تعمل تقل علشان ميقبش واول ما تستوى من الحروف اشيل الورق بالجروب وادخلها تكمل سوى ثم تبرد تماما اضع الباسترى كريم وادخلها الثلاجه ثم اضع طبقه الجناش
الباسترى كريم اضع البيض والفانيليا والنشا وملعقتين من اللبن واقلبهم كويس ثم اضع باقى اللبن والسكر على النار يسخنا وانزل بشويه شويه على البيض مع التقليب ثم واضعهم على النار مع التقليب حتى يتقلوا
الجناش ابشر الشكولاته واضع اللبن و الكريم شانتيه والذبده والكاكاو على النار وملعقه العسل اول ما يسخنوا اطفى واضع الشكولاته مع التقليب واتركها تهدى ثم اضعها طبقه اخيره وادخلها الثلاجه للتماسك
مده التحضير عشر دقاءق
ونضعه بالثلاجه نصف ساعه
مده الطهى ثلث ساعه
المكونات
كوبين دقيق
كوب ذبده
نصف كوب سكر بودر
بيضه وفانيليا
٣ملاعق لبن
ممكن زيت بدل اللبن
الحشو
طبقه باسترى كريم
طبقه جناش
الباسترى كريم
٢بيضه فانيليا
٢ملعقه نشا
كوبين لبن
ملعقتين كريم شانتيه بودر ممكن الاستغناء عنها
ربع كوب سكر او حسب الرغبه ممكن نزود
الجناش
ربع شكولاته خام
ربع كوب لبن و ملعقتين كريم شانتيه بودر
ملعقه كلوكوز وملعقه كاكاو خام وملعقه ذبده
الطريقه
التارت نضع كل المقادير نضربها بالعجان تبقى زى الرمل ثم ننزل بالبيضه وفانيلبا ضربتبن ثم اطلعها واضيف اللبن او الزيت والم العجين فقط معجنش واضعها بكيس وادخلها الثلاجه نصف ساعه
وافردها بصينيه التارت واخرمها بالشوكه واضع فوقها ورق فويل واى حبوب عندى تعمل تقل علشان ميقبش واول ما تستوى من الحروف اشيل الورق بالجروب وادخلها تكمل سوى ثم تبرد تماما اضع الباسترى كريم وادخلها الثلاجه ثم اضع طبقه الجناش
الباسترى كريم اضع البيض والفانيليا والنشا وملعقتين من اللبن واقلبهم كويس ثم اضع باقى اللبن والسكر على النار يسخنا وانزل بشويه شويه على البيض مع التقليب ثم واضعهم على النار مع التقليب حتى يتقلوا
الجناش ابشر الشكولاته واضع اللبن و الكريم شانتيه والذبده والكاكاو على النار وملعقه العسل اول ما يسخنوا اطفى واضع الشكولاته مع التقليب واتركها تهدى ثم اضعها طبقه اخيره وادخلها الثلاجه للتماسك
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق