الجمعة، 26 يناير 2018

شوربة الكوارعةمقدم من الشيف المتميزة سحر شعرواى _موقع واذاعة اخبار العرب

طريقه عمل شوربه الكوارع
مقدمه من شف سحر شعراوي
مده التحضير 35 دقيقه
مده الطهي 60 دقيقه
المكونات
فرده كارع كندوز امامي
ورق لورا حبهان مستكه ملح فلفل اسود جزر طماطم بصل دقيق خل ليمون زبده
الطريقه
اولا تغسل الكوارع كويس جدا بالملح والخل والدقيق
وبعد تنقع في ناء حلو نصف ساعه وتصفي
ثم نضع قدر علي النار وبه ماء وعندما يغلي نضع فيه الكوارع لمده 10 دقائق وبعد نصفيها من الماء ونتركها
نقوم بوضع ماء جديد علي النار ونضيف اليه الجزر البصل الطماطم اللورا الحبهان المستكاوبعد نضع الكوارع ليتم النضج
في طاسه علي النار نضع الذبد ونضيف عليه المستكا ومعلقتين دقيق وبعد ان يشوحو نضيفهم علي الكوارع ونضبف الفلفل الاسود والملح ونقوم بغرفها او نعمل منها فته كوارع تحفه الف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013