الأربعاء، 7 مارس 2018
بسكويت الكاسترد بالزبده مقدم من الشيف إسلام عصفور -موقع واذاعة اخبار العرب
بسكويت الكاسترد بالزبده
مقدم من إسلام عصفور
مده التحضير نصف ساعه
مده الطهى من 10 إلى 15 دقيقه
المكونات
نص كوب زبده
نص كوب سكر بودره
بيضه / ربع معلقة فانيليا
كوب ونص دقيق
نص كوب كاسترد بودره
ربع معلقه صغيره بيكنج بودر
الطريقه
بالمضرب الكهربا أو اليدوى نضرب الزبده
والسكر البودره لما يبقى لونهم أبيض فاتح
نضيف البيضه والفانيليا ونضرب لما يختلطو
نضيف الدقيق والكاسترد البودره والفانيليا
ونعجن بإيدينا لما العجينه تلم معانا ونغطيها
بكيس استرتش ونحطها فى التلاجه ربع ساعه
ونطلعها نفردها على ورقه زبده أفضل أو رشه دقيق بسيطه خالص ونشكلها زى ما نحب
ويكون سمكها وسط ونرص البسكويت على ورقه
زبده وندخله الفرن على الشبكه فى النص على
نار متوسطه لما القعر يتحمر نطلعه بياخد حوالى 10 دقايق
وممكن نختبره بخله نشوفه استوى
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
شارك
غرد
غرد
الكاتب : Unknown
هذا النص هو مثال لنص يمكن أن يستبدل في نفس المساحة، لقد تم توليد هذا النص من مولد النص العربى، حيث يمكنك أن تولد مثل هذا النص أو العديد من النصوص الأخرى إضافة إلى زيادة عدد الحروف التى يولدها التطبيق، إذا كنت تحتاج إلى عدد أكبر من الفقرات يتيح لك مولد النص العربى زيادة عدد الفقرات كما تريد، النص لن يبدو مقسما ولا يحوي أخطاء لغوية،
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق