كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه بسكويت أنس
مدة التحضير :20دقيقة
مده الخبيز الاولاني :20 دقيقه
مدة التحميص : 30دقيقه
المكونات
عيار صاج٤٠في٦٠ارتفاع ٤سم
١كيلو ونصف دقيق
١٥بيضه
معلقه صغيرة فانيليا
كيلو سكر
نصف كيلو حليب
نصف كيلو ماء
ملعقه لون اصفر
٦٠٠ جرام زيت
ملعقتين ينسون
٥باكو بيكنج بودر
الطريقه
نضرب البيض مع السكر والفانليل نضربهم جيدا بالمضرب او يدوي
ونضيف الحليب والماء ومعلقه صغيرة لون اصفر لو حابين
وممكن من غير لون مع استمرار الخفق ثم ننزل بالزيت مع استمرارالخفق ثم نضع الينسون الحصى ثم ننزل بالدقيق المضاف
إليه بيكنج بودر ونضرب جيدا ونحضر الصاج بتاعنا نفرد فيه
ورق زبدة ونصب الخليط فيه ونخبز على نار ١٨٠لمده ثلاثون
دقيقه ويطلع نسيبه يبرد خالص ونقلبه ونقطعه ونحمصه على نار١٤٠لحد ماينشف
والف هنا يارب يعجبكم
اسم الوصفه بسكويت أنس
مدة التحضير :20دقيقة
مده الخبيز الاولاني :20 دقيقه
مدة التحميص : 30دقيقه
المكونات
عيار صاج٤٠في٦٠ارتفاع ٤سم
١كيلو ونصف دقيق
١٥بيضه
معلقه صغيرة فانيليا
كيلو سكر
نصف كيلو حليب
نصف كيلو ماء
ملعقه لون اصفر
٦٠٠ جرام زيت
ملعقتين ينسون
٥باكو بيكنج بودر
الطريقه
نضرب البيض مع السكر والفانليل نضربهم جيدا بالمضرب او يدوي
ونضيف الحليب والماء ومعلقه صغيرة لون اصفر لو حابين
وممكن من غير لون مع استمرار الخفق ثم ننزل بالزيت مع استمرارالخفق ثم نضع الينسون الحصى ثم ننزل بالدقيق المضاف
إليه بيكنج بودر ونضرب جيدا ونحضر الصاج بتاعنا نفرد فيه
ورق زبدة ونصب الخليط فيه ونخبز على نار ١٨٠لمده ثلاثون
دقيقه ويطلع نسيبه يبرد خالص ونقلبه ونقطعه ونحمصه على نار١٤٠لحد ماينشف
والف هنا يارب يعجبكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق