كتبت عايده السحراوى
اسم الو
صفه: عمل موس الشيكولاته في البيت
مقدم من : شيف أبو عبدالله
مده التحضير :30 دقيقه
مده التفريز :5ساعات
المكونات
١٨٠جرام كريمه لبانى
١٣٠ جم شيكولاته خام مبشورة
2 ملعقه كبيرة زبدة
2 ملعقه كبيرة ماء ساخن
٣بيضات هنفصل الأبيض
لوحده والأصفر لوحده
١ ملعقه كبيرة سكر
الطريقه
*فى بوله نخفق الكريمه كويس وندخلها الثلاجه
فى ايناء على النار فى حمام ماء نخلط الزبدة والشيكولاته والماء الساخن ونقلبهم لحد مايسيحو ويتجانسو مع بعض خالص ونرفعها من على النار ونسيبها تبرد خالص ونضيف عليها صفار البيض ونخفقهم مع بعض ثم نضيف عليهم تلت كميه الكريمه ونقلبهم مع بعض جيدا
فى بوله اخرى نخفق بياض البيض لحد ما يكون قوامه تقل شويه ثم نضيف السكر ونخفقهم مع بعض جيدا ونضيف عليهم خليط الشيكولاته ونقلبهم مع بعض جيدا ونضيف باقى كميه الكريمه مع التقليب المستمر
ونصبه في اي فرم او اكواب وندخله الثلاجه يشد اقل حاجه
خمس ساعات وبألف هنا
اسم الو
صفه: عمل موس الشيكولاته في البيت
مقدم من : شيف أبو عبدالله
مده التحضير :30 دقيقه
مده التفريز :5ساعات
المكونات
١٨٠جرام كريمه لبانى
١٣٠ جم شيكولاته خام مبشورة
2 ملعقه كبيرة زبدة
2 ملعقه كبيرة ماء ساخن
٣بيضات هنفصل الأبيض
لوحده والأصفر لوحده
١ ملعقه كبيرة سكر
الطريقه
*فى بوله نخفق الكريمه كويس وندخلها الثلاجه
فى ايناء على النار فى حمام ماء نخلط الزبدة والشيكولاته والماء الساخن ونقلبهم لحد مايسيحو ويتجانسو مع بعض خالص ونرفعها من على النار ونسيبها تبرد خالص ونضيف عليها صفار البيض ونخفقهم مع بعض ثم نضيف عليهم تلت كميه الكريمه ونقلبهم مع بعض جيدا
فى بوله اخرى نخفق بياض البيض لحد ما يكون قوامه تقل شويه ثم نضيف السكر ونخفقهم مع بعض جيدا ونضيف عليهم خليط الشيكولاته ونقلبهم مع بعض جيدا ونضيف باقى كميه الكريمه مع التقليب المستمر
ونصبه في اي فرم او اكواب وندخله الثلاجه يشد اقل حاجه
خمس ساعات وبألف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق