اجنحة الدجاج الكدابة مقدم من الشيف/حسن كمال حسين مدة التحضير 30 دقيقه دقيق بابريكا سكر ملح – فلفل بيض + بقسماط +زيت ذرة ثوم بودر بصل بودر لبن
طريقة التحضير
* افرمي الثوم والبصل واخلطيهم مع ا مع البابريكا والجنزبيل والسكر والملح والفلفل
* اخلي اجنحة الدجاج لقلب لحمها على الجهة الأخرى
* تبلي الأجنحة بالملح والفلفل والكمون والبابريكا
، ثم ضعيها في الدقيق، ثم في خليط اللبن والبيض، ثم في البقسماط
* واقليها في زيت غزير ساخن والف هنا
طريقة التحضير
* افرمي الثوم والبصل واخلطيهم مع ا مع البابريكا والجنزبيل والسكر والملح والفلفل
* اخلي اجنحة الدجاج لقلب لحمها على الجهة الأخرى
* تبلي الأجنحة بالملح والفلفل والكمون والبابريكا
، ثم ضعيها في الدقيق، ثم في خليط اللبن والبيض، ثم في البقسماط
* واقليها في زيت غزير ساخن والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق