كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:الشاورما السورى
مقدمه من : مها إبراهيم
مده التحضير: 15دقيقه
مده الطهي: 30دقيقه
المقادير
نصف كيلو صدور دجاج نتبلها
بصل بودر
ثوم بودر
بابريكا
زعتر
ملح
فلفل اسود
رشه سكر
ربع كوب خل
نصف معلقه صغيره من كل التوابل
الطريقه
نتبل الدجاج بالمكوناتالسابقه ونقلب جيدا
تترك جانبا
ثانيا العيش الأبيض ٤ارغفه نقطعهم مكعبات
وفي صينيه نرصهم وتدخل الفرن الرف الوسط
ونقلب كل شويه حتي يتحمص
ثالثا
٢ كوب ارز بسمتي مغسول ومنقوع ٤كوب شوربه معلقه صغيره كركم ورشه ملح
حله علي النار زيت وذبده والرز والكركم والملح نقلب نضع الشوربه مغليه يغلي غلوه نهدي النار لغايه السوي
رابعا
بصله شرائح طماطم شرائح فلفل شرائح
طاسه علي النار وزيت نضع الفراخ نقلب ثم البصل والفلفل والطماطم وأخيرا شويه بقدونس
٢علبه زبادي ٣معلقه مايونيز ٢معلقه طحينه رشه ملح ٢فص ثوم مبشور ربع كوب خل ٣معالق ماء دافئ ونقلب كويس
سرفيس
نضع الأرز ثم العيش ثم الفراخ ثم الصوص وصحه وهنا
اسم الوصفه:الشاورما السورى
مقدمه من : مها إبراهيم
مده التحضير: 15دقيقه
مده الطهي: 30دقيقه
المقادير
نصف كيلو صدور دجاج نتبلها
بصل بودر
ثوم بودر
بابريكا
زعتر
ملح
فلفل اسود
رشه سكر
ربع كوب خل
نصف معلقه صغيره من كل التوابل
الطريقه
نتبل الدجاج بالمكوناتالسابقه ونقلب جيدا
تترك جانبا
ثانيا العيش الأبيض ٤ارغفه نقطعهم مكعبات
وفي صينيه نرصهم وتدخل الفرن الرف الوسط
ونقلب كل شويه حتي يتحمص
ثالثا
٢ كوب ارز بسمتي مغسول ومنقوع ٤كوب شوربه معلقه صغيره كركم ورشه ملح
حله علي النار زيت وذبده والرز والكركم والملح نقلب نضع الشوربه مغليه يغلي غلوه نهدي النار لغايه السوي
رابعا
بصله شرائح طماطم شرائح فلفل شرائح
طاسه علي النار وزيت نضع الفراخ نقلب ثم البصل والفلفل والطماطم وأخيرا شويه بقدونس
٢علبه زبادي ٣معلقه مايونيز ٢معلقه طحينه رشه ملح ٢فص ثوم مبشور ربع كوب خل ٣معالق ماء دافئ ونقلب كويس
سرفيس
نضع الأرز ثم العيش ثم الفراخ ثم الصوص وصحه وهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق