كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه: خرشوف بالبشاميل
مقدم من : ناهد ياسين
المقادير
خرشوف مسلوق منقوع بالماء وليمون
(الحشو)
2معلقه كبيرة سمن
2بصله صغيره
1معلقه كبيرة ثوم مفروم
2/1كيلو لحم مفروم
1 عدد ورق لورا
2معلقه كبيرة صلصة
1معلقه صغيرة ملح
1معلقه صغيرة فلفل اسود
2\1 كوب شوربه
(صوص البشاميل)
1معلقه كبيرة ونصف زبده
2معلقه كبيرة ونصف دقيق
2\1 مكعب مرق
3اكوب حليب
1معلقه صغيرة ملح
1معلقه صغيرة فلفل
2/1كوب موتزيلا
الطريقه
1-فى اناء على النار نشوح البصل فى سمن وعندما يدبل نضيف الثوم وعندما يدبل نضف الصلصه ونضيف اللحمه ونقلبهم مع بعض ونتبلها ملح وفلفل وورق لورا ونضيف الشوربه ونتركها تنضج على نار هاديه
2-فى اناء على النار نشوح الدقيق فى سمن حتي يحمر نضيف الحليب ونتبلها ملح وفلفل ومكعب ورق ونقلبه حتى نحضل على قوام البشاميل المطلوب ونرفعه من على النار
3-نحضر الخرشوف نحشى لحمه مفرومه وننرصه فى الصنية ونضيف عليه البشاميل ونرش على الوش جبنه موتزرايلا
4-وندخله الفرن لحد ما الجبنه تسيح
5-ويقدم وبالف هنا وشفا
اسم الوصفه: خرشوف بالبشاميل
مقدم من : ناهد ياسين
المقادير
خرشوف مسلوق منقوع بالماء وليمون
(الحشو)
2معلقه كبيرة سمن
2بصله صغيره
1معلقه كبيرة ثوم مفروم
2/1كيلو لحم مفروم
1 عدد ورق لورا
2معلقه كبيرة صلصة
1معلقه صغيرة ملح
1معلقه صغيرة فلفل اسود
2\1 كوب شوربه
(صوص البشاميل)
1معلقه كبيرة ونصف زبده
2معلقه كبيرة ونصف دقيق
2\1 مكعب مرق
3اكوب حليب
1معلقه صغيرة ملح
1معلقه صغيرة فلفل
2/1كوب موتزيلا
الطريقه
1-فى اناء على النار نشوح البصل فى سمن وعندما يدبل نضيف الثوم وعندما يدبل نضف الصلصه ونضيف اللحمه ونقلبهم مع بعض ونتبلها ملح وفلفل وورق لورا ونضيف الشوربه ونتركها تنضج على نار هاديه
2-فى اناء على النار نشوح الدقيق فى سمن حتي يحمر نضيف الحليب ونتبلها ملح وفلفل ومكعب ورق ونقلبه حتى نحضل على قوام البشاميل المطلوب ونرفعه من على النار
3-نحضر الخرشوف نحشى لحمه مفرومه وننرصه فى الصنية ونضيف عليه البشاميل ونرش على الوش جبنه موتزرايلا
4-وندخله الفرن لحد ما الجبنه تسيح
5-ويقدم وبالف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق