كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه: الكنافه بالقشطه و الاناناس
مقدمة من نيفين بشير
المقادير
١/٢ كيلو كنافه
كوب سمن
١/٤ كوب سكر بودر
القشطة
كوب حليب
٢ ملعقه كبيره نشا
٢ ملعقة كبيرة قشطة بلدي
كيس فانيليا
اناناس الحشو
بندق مجروش الحشو
الشربات
٢ كوب سكر
٢ كوب ماء
عصرة ليمون
كيس فانيليا
الطريقه
نفتت الكنافه بعد تفريزها في الفريزر لمدة يوم و نضيف لها السمن السائح و السكر البودر و ننحضر صينية ندهنها جيدا بالسمن و نضع نصف الكمية و نضع القشطة في المنتصف و عليها البندق المجروش و الاناناس القطع و نضيف باقي كمية الكنافة و نضع سمن علي الوجه و نضعها في الفرن حتي السوي و اول ماتخرج تسقي بشربات بارد و الف هنا
اسم الوصفه: الكنافه بالقشطه و الاناناس
مقدمة من نيفين بشير
المقادير
١/٢ كيلو كنافه
كوب سمن
١/٤ كوب سكر بودر
القشطة
كوب حليب
٢ ملعقه كبيره نشا
٢ ملعقة كبيرة قشطة بلدي
كيس فانيليا
اناناس الحشو
بندق مجروش الحشو
الشربات
٢ كوب سكر
٢ كوب ماء
عصرة ليمون
كيس فانيليا
الطريقه
نفتت الكنافه بعد تفريزها في الفريزر لمدة يوم و نضيف لها السمن السائح و السكر البودر و ننحضر صينية ندهنها جيدا بالسمن و نضع نصف الكمية و نضع القشطة في المنتصف و عليها البندق المجروش و الاناناس القطع و نضيف باقي كمية الكنافة و نضع سمن علي الوجه و نضعها في الفرن حتي السوي و اول ماتخرج تسقي بشربات بارد و الف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق