كتبت نوشة شحاته
تورتة الشيكولاته 🌹🌹🌹اعداد /هيام حسني
مدة التحضير /٢٠ دقيقه /// مدة الطهي / ٣٠ دقيقه 🌹🌹
المقادير // ٢ كوب الاربع دقيق / ربع كوب كاكاو خام /١ كوب سكر / ٦ بيضات / فانيليا /ملعقة خل / ملعقه كبيره بيكنج بودر / معلقه كبيره محسن جل / نصف كوب ماء /كريم شانتيه مضروب وشيكولاتات الي تحبيها للتزيين 🌹🌹
الطريقه ///يضرب البيض مع السكر والمحسن والفانيليا والخل جيدا الى يصبح الخليط كريمي ثم يضاف الدقيق والكاكاو الخام والبيكنج بودر بعد النخل الى الخليط والماء ويقلب بهدوء من تحت لفوق حتى يتجانس الخليط ثم نصبه في الصينيه وتكون مدهون جيدا صينيه مقاس٢٦ ويدخل الفرن على حراره ١٨٠ درجه ويكون الفرن ساخن قبلها لمدة ٣٠ دقيقه ونخرجها ونتركها تبرد تماما ونقسمها نصفين ونزوقها بالكريم شانتيه من جوه ومن بره وتزوقيها زي ماتحبي وبالف هنا 🌹🌹🌹
مع تحيات /// هيام حسني
تورتة الشيكولاته 🌹🌹🌹اعداد /هيام حسني
مدة التحضير /٢٠ دقيقه /// مدة الطهي / ٣٠ دقيقه 🌹🌹
المقادير // ٢ كوب الاربع دقيق / ربع كوب كاكاو خام /١ كوب سكر / ٦ بيضات / فانيليا /ملعقة خل / ملعقه كبيره بيكنج بودر / معلقه كبيره محسن جل / نصف كوب ماء /كريم شانتيه مضروب وشيكولاتات الي تحبيها للتزيين 🌹🌹
الطريقه ///يضرب البيض مع السكر والمحسن والفانيليا والخل جيدا الى يصبح الخليط كريمي ثم يضاف الدقيق والكاكاو الخام والبيكنج بودر بعد النخل الى الخليط والماء ويقلب بهدوء من تحت لفوق حتى يتجانس الخليط ثم نصبه في الصينيه وتكون مدهون جيدا صينيه مقاس٢٦ ويدخل الفرن على حراره ١٨٠ درجه ويكون الفرن ساخن قبلها لمدة ٣٠ دقيقه ونخرجها ونتركها تبرد تماما ونقسمها نصفين ونزوقها بالكريم شانتيه من جوه ومن بره وتزوقيها زي ماتحبي وبالف هنا 🌹🌹🌹
مع تحيات /// هيام حسني
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق