الصنف : البريوش
مدة التحضير : ساعتين للتخمير
مدة الطهي : 25 دقيقه
الطريقه والمقادير :
4كوب دقيق نص ك زيت معلقة زبد ه بيضه م بيكنج بودر م خطيره نص كوب سكر ربع كوب لبن بودر كوب زبادى واللبن حسب العجن يضاف المكونات الجافه مع بعض ماعدا السكر ويضاف الزيت والزبدة والبيض والزبادى فى العجان أو الخلاط ثم يصب على الدقيق ويعجن باللبن الدافئ وتترك ساعتين الخمر وتشكل وحسب الرغبه وتترك مره أخرى تدهن اصفار البيض واللبن على الوجه وترش بالسمسم او السكر
مدة التحضير : ساعتين للتخمير
مدة الطهي : 25 دقيقه
الطريقه والمقادير :
4كوب دقيق نص ك زيت معلقة زبد ه بيضه م بيكنج بودر م خطيره نص كوب سكر ربع كوب لبن بودر كوب زبادى واللبن حسب العجن يضاف المكونات الجافه مع بعض ماعدا السكر ويضاف الزيت والزبدة والبيض والزبادى فى العجان أو الخلاط ثم يصب على الدقيق ويعجن باللبن الدافئ وتترك ساعتين الخمر وتشكل وحسب الرغبه وتترك مره أخرى تدهن اصفار البيض واللبن على الوجه وترش بالسمسم او السكر
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق