السبت، 18 أبريل 2020

رمَوِشٍ أّلََّستّ

يا مساء الفل على اجمل أصدقاء تيجى نعمل
 رموش الست صنف من الحلويات جميل وخفيف وسريع جدا يلا بينا

مده التحضير 5 دقائق
 مده الطهى 30 دقيقه
350 جرام دقيق لو كوب يبقي 3 كوب ونص
ذبده صفرا 250  جرام لو كوب يبقا كوب واحد
75 جرام سميد بسبوسة لو كوب يبقا ربع كوب
ورقه فانليا ونص ورقه بكينج بودر
70 جرام سكر بودره لو كوب يبقي كوب إللى ربع
اعجن كل ده مع بعض لحد ميبقا قطعه واحده تمام
بعد كدا انزل ب بيضه واحده واعجن تانى لحد ما تلم خالص
لو طريه وبتلزق في الايد ادى رشة دقيق خفيفه تمام
بعد كدا اجيب الصنيه واشكل
المدور عيون الست الطويل رموش الست
تستوى على درجه حراره 190
تاخد لون دهبي وتضاف علي
الشربات دافي وهيا سخنه ( ملحوظه الشربات وسط ولا خفيف ولا تقيل)
طريقه عمل الشربات أو السيرب
2 كوب سكر مع كوب ونص ماء اول ما يغلي
ربع معلقه صغيره ملح ليمون
ويغلي لمده عشر دقايق
تحياتى للجميع الخواجه
ملحوظه قبل دخول الفرن تتلمع بيض

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013